massage

Så får du mer massage i vardagen

Att taktil massage är viktigt har vi redan tagit upp. Vi kan alla må väldigt bra av att få mer massage i vardagen. Men hur sjutton ska det gå till när man bor ensam, inte tycker att det känns bra att be kollegor om lite massage och så vidare?

För att få mer massage i vardagen behöver du en plan och en massagepistol! Det krävs guld för att få guld heter det ju. Fast med massage är det inte så. Har du en bra massagepistol tar du enkelt hand om massagen som är så bra för dig.

Hemma

Du sitter och softar framför TV och samtidigt kör du med massagepistolen över ben, axlar, på händer och fötter. Hur enkelt som helst och något som kan stimulera till bättre hälsa. Det är bara att tänka på att köra jämnt över kroppen.

På jobbet

På samma sätt kan du massera dig själv på jobbet. Här kan du också erbjuda en kollega lite hjälp med rygg och nacke. Chansen är god att du också får hjälp på baksidan av din kropp. Det är ju din massagepistol så du bestämmer vem som får massagen. Bara folk som förstår att du också gärna vill få en omgång över axlarna!

På stan

Du är ute och snurrar med bilen eller sitter fast på bussen. Ta fram din massagepistol och lös upp spänningarna som du känner i kroppen av att det inte rör på sig. En minipistol är bra att ha med sig. Den får plats i handväskan om du så vill!

Lär dig mer om massage

Det finns tydliga indikationer om att massage är bra för din hälsa. Nyare studier visar att den definitivt har sin plats inom skolmedicinen. Så lär dig mer om massagens kraft och skaffa bra massageverktyg som massagepistol och massagekudde för att få mer massage i vardagen.

Relaterade Inlägg