Jag tror jag kastar ut den där skärmen. Det är ju bara tråkigt på TV. Orkar inte ens fundera på varför. Svensk TV är sedan länge otroligt kass, utländsk ännu värre! Jag sitter ju ändå mest och glor på program på Youtube så varför ska jag ha TV?

Man kan ju inte sitta med kompisar och grilla varje kväll och då blir det ändå så att jag slår på burken. Men jag har märkt att det inte blir lika god sömn när jag sitter för mycket och ser på TV. Min telefon påverkar mig inte på samma sätt för den stänger jag ju av vid en viss tid.

Med tanke på detta är det bra att det är tråkigt på TV. Jag drar mig mer och mer för att slå på den. Funderar på hur mycket jag skulle kunna få om jag säljer den. Antagligen mycket lite. Min TV är över tio år gammal!

Jag får ge bort den istället. Om jag vill se film kan jag ju skaffa en projektor eller en riktigt stor skärm enbart för detta syfte. Dags att införa förändringar som återspeglar verkligheten och verkligheten är att det är tråkigt på TV…

Vad kan jag säga om detta? Okej bra!

Relaterade Inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *