gå ner 10 kg

Gå ner 10 kg på en månad – Detta ska du göra!

Om du vill gå ner 10 kg på en månad så vill du mycket men visst kan du klara det. Fast det finns vissa saker du behöver göra för att gå ner så mycket så snabbt. Du kan ju inte bara sluta äta och det är heller inte rimligt att träna dygnet runt.

Här är 5 smarta tips för dig som vill gå ner 10 kg på en månad

  1. Använd rätt preparat!

Idag finns det preparat som du kan använda för att gå ner 10 kg på en månad snabbt. Du kan till exempel testa ett melanotan kit som både gör dig brun och hjälper dig att dämpa aptiten. Du blir alltså smal och brun och så sägs det att du får ökad lust också.

Det finns också smarta bantningspiller som drar ner på ditt sötsug för sött och fluffigt kan du inte äta om du vill gå ner flera kilo på en månad. Inte ens 5 kg på en månad är möjligt om du inte kontrollerar vad du äter. Ta en titt på kosttillskott och vitaminer som kan hjälpa dig. Magnesium sägs dra ner på sötsuget.

  1. Inga kolhydrater på en månad!

Ett säkert sätt att gå ner i vikt snabbt är att kapa alla kolhydrater. Du låter helt enkelt bli att äta sådant som innehåller mjöl, ris och potatis. Om det blir grillkväll så kan du äta av det grillade köttet såväl som av grönsakerna men låt bli gratängen, chipsen och andra tillbehör som har kolhydrater!

  1. Mycket mer sport

Om du vanligtvis tränar 3 gånger per vecka så ska du öka detta till minst 5 dagar. Du behöver vila men det betyder inte att du inte kan röra på dig mer. Cykla till gymmet, gå till jobbet, ta trapporna istället för hissen… Försök hela tiden välja det som får dig att röra på dig mer. Då bränner du mer och det blir realistiskt att gå ner 10 kg på 5 veckor.

  1. Börja med periodisk fasta

För att minska på ditt ätande kan du även syssla med periodisk fasta. Börja med 16-8 vilket innebär att du får äta under 8 timmar och låter bli allt som drar igång din metabolism under 16 timmar. Du kan alltså dricka vatten och te eller kaffe utan socker under de 16 timmarna men inget ätande.

Om du kan få in träningen mot slutet av en fastaperiod så kan det också vara något som gör att du går ner i vikt snabbare.

  1. Jobba med din vilja

Det du vill göra kan du göra! Du bör alltså jobba med din vilja för att gå ner 10 kg på en månad. Istället för att tänka att du måste träna och du måste låta blir bullen så ska du tänka att du vill gå ner i vikt. Därmed vill du låta bli bullen och gå uppför trapporna.

När du påminner dig själv om varför du gör detta och vad det är du vill så får du mer kraft och då klarar du av dieten och träningen. Dessutom ska du veta att det är svårast i starten. När du väl har kommit igång så går det som på räls!

Relaterade Inlägg